0523 63 83 35
info@batterink.info

Verbouwingen

Aannemersbedrijf Batterink staat graag voor je klaar bij de verbouwing van jouw woning. Wij nemen graag het volledige project voor je uit handen, maar in overleg kunnen wij natuurlijk ook een gedeelte van de werkzaamheden oppakken. Jouw wensen staan bij ons altijd centraal. Je mag bij ons rekenen op de allerbeste vakmensen met de juiste expertise, zodat jouw verbouwing gegarandeerd een succes wordt.

Voor iedere vorm van een verbouwing zit je bij Batterink goed. Wij hebben ruime ervaring met het realiseren van een aan- of uitbouw, garage, badkamer, keuken of een serre. Wij denken graag met je mee en helpen je bestaande ruimten op een slimme manier te benutten. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een verbouwing opent nieuwe deuren

Een verbouwing in een bestaande woning of bedrijfspand kan nieuwe deuren open. Wij merken dat onze klanten hun wensen vaak goed in gedachten hebben, maar dat zij niet weten hoe zij het project moeten aanvliegen. Aannemersbedrijf Batterink helpt hier graag mee. Wij kijken naar alle wensen en ideeën en houden rekening met het financiële aspect.
Benieuwd naar gerealiseerde verbouwingsprojecten van Aannemersbedrijf Batterink? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Aanbouw erker in riet gedekte kap

Bekijk de foto’s

Dakrenovatie met dakkapellen 

Bekijk de foto’s

Verbouwing bij de Hospice in Dedemsvaart

Bekijk de foto’s