0523 63 83 35
info@batterink.info

Over ons

AANNEMERSBERIJF BATTERINK

OVER ONS

Aannemersbedrijf Batterink is sinds 1967 hét bouwbedrijf in Dedemsvaart en omgeving. Met vele decennia aan bouwervaring is Batterink een betrouwbare partner voor nieuwbouw, renovatie, verbouwingen, openbare- en agrarische projecten en de realisatie van bedrijfspanden.

Jouw wensen in werkelijkheid

Bij Aannemersbedrijf Batterink kijken we niet graag naar wat er niet mogelijk is, maar zoeken we juist naar wat er wel kan. Wij zien het als een uitdaging om met creatieve oplossingen te komen, zodat onze klanten het project van hun dromen gerealiseerd zien worden. Het is onze passie om de wensen en ideeën van jou te vertalen naar de werkelijkheid.

Hoogwaardige projecten

Wij realiseren onze projecten door te bouwen volgens de allerhoogste standaarden. Onze allround vakmensen hebben jarenlange bouwervaring en beschikken over een oog voor detail. Bouwen met Aannemersbedrijf Batterink staat voor bouwen zonder zorgen en bouwen volgens de hoogste kwaliteit. Daar mag je altijd op rekenen!

Met oog voor jou..

Bij Aannemersbedrijf Batterink hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Mailtjes en appjes kunnen tijdens het project altijd nog, maar om jouw wensen en ideeën goed aan te voelen en te begrijpen spreken we graag af op kantoor. Op die manier kunnen we jou het beste alle mogelijkheden laten zien en je het beste voorstel op maat doen.

En de mensen en omgeving om ons heen..

Bij Batterink scholen wij ons personeel door middel van cursussen en hanteren wij de strengste procedures omtrent veilig werken. Wij zijn VCA-gecertificeerd en door SBB/Volandis officieel erkent als leerbedrijf. Diverse medewerkers hebben hun BHV-diploma en twee medewerkers zijn Leermeester. Bovendien hebben twee werknemers hun certificaten omgezet in een volwaardig voortgezet diploma. Bij Aannemersbedrijf Batterink denken we daarnaast aan de omgeving en de wereld om ons heen. Wij scheiden ons afval zorgvuldig en werken veel met FSC goedgekeurde houtproducten.

ONS TEAM

Aannemersbedrijf Batterink heeft een gepassioneerd team dat iedere dag zijn uiterste best doet om de mooiste projecten te realiseren. Ons allround personeel heeft veel ervaring en is creatief in het bedenken van oplossingen. Ook vinden wij investeren in de toekomst erg belangrijk. Daarom is Aannemersbedrijf Batterink een officieel erkend leerbedrijf.

Neem contact op

Geschiedenis

Al in 1926 komt de heer Jan Brinkman uit Meppel naar Dedemsvaart en hij sticht er een timmer- en aannemersbedrijf. Er wordt gewerkt met één man in vaste dienst en diverse aanvullende krachten wanneer het werk daarom vroeg. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het onderhouden van woningen en boerderijen. En bij uitzondering werden toen al nieuwe woningen gebouwd.
In 1963 komt Fokko A. Batterink na zijn militaire dienst in dienst bij meneer Brinkman. Hij werkt en een lange tijd, waarna hij bij het bedrijf ingaat en er verder wordt gebouwd onder de naam Brinkman & Batterink. In 1967 gaat Batterink alleen door en gaat het bedrijf verder als Fokko A. Batterink timmer- en aannemingsbedrijf.
In 1997 werd er nagedacht over een overname en worden er gesprekken opgestart met Geerlig Lammersen, de huidige directeur van het bedrijf. De naam Batterink, al meer dan 50 jaar een begrip in de regio, leeft tot de dag van vandaag voort.